2012. július 2., hétfő

Már folytatnám...

Beismerem, hogy elég sok ötletem van a regény folytatásához, és csak azért nem rakok fel több fejezetet, mert a pendrive-om a párom garázsában maradt, és azon van a történet! Grrr... 
 Sokat segített a fesztivál, a párom néhány beszámolója, egy-két találkozás... ráadásul ma találkozom Angyallal is. Már vagy másfél hónapja tervezzük, hogy végre beülünk valahová beszélgetni, s úgy néz ki, hogy ma végre sikerül összehozni. Akik régebb óta követik az írásaimat, tudják, hogy bizony ő is szerephez jut a fikciómban, s talán nagyban hozzájárul majd a folytatáshoz. ^^ Reménykedem benne.
 Lassan le kell zajlania Olivér és Luca esküvőjének. Addig még el kell döntenem, hogy Magdának legyen-e kísérője, vagy úgy drámaibb, ha egyedül megy, s így talán több belső monológot és konklúziót le tudok vonni. Hamarosan egy szereplő eltűnik a történetből, egy másik pedig elutazik egy kis időre, így főhősnőnk magára marad, hogy folytassa a tanulmányait, megírja a szakdolgozatát, közben gyakornokként tovább dolgozzon némi pénzt gyűjtve.... (szüksége lesz rá a későbbiekben), és szembenézzen néhány rosszakaróval és kísértéssel. Alkalma lesz a lelki fejlődésre, a tisztulásra, önmaga felfedezésére egy utazás alkalmával az ország egyik legszebb, legcsendesebb, legspirituálisabb helyén, Dobogókőn! Bizony, bizony, úgy tűnik van ötletem. Már csak a történet kellene, hogy folytassam :-)

Még ezen a héten jó volna. Ugyanis jövő hét hétfőn, 9-én ismét elutazunk. Irány Dobogókő, újabb túrák, újabb felfedezések és kalandok. :-) Utána pedig 3 éjszaka a Balaton parton. Most kutatunk szállás után. 1 hét szabadság, 1 hét nyaralás! HURRÁÁÁÁÁ!!!! Már nagyon rám fér :-) Ráadásul a három napnyi kemény túrázás még az edzésem része is lehet ;-)

Legyen szép napotok. És még egy kis türelmet kérek a fejezetek miatt :-)

Joyo

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...