2012. augusztus 6., hétfő

Utolsó hétvége kettesben :-)

Tegnap délelőtt puccba vágtuk a lakást, hogy mire szüleim megérkeznek rend és tisztaság várja őket haza. Két óra alatt megcsináltunk mindent. Szépen felosztottuk egymás között a munkát párommal. Jó az ilyen férfi a háznál, nem riad vissza a házimunkától. Még teregetni is kiállt az erkélyre, no persze a munkásruháit  később az ágyneműket és a saját alsóit csipeszelte a kötélre, nem az én kis finom csipkéimet. Övé volt a fürdőszoba, enyém a kisszoba és a fél konyha.... rekord idő alatt végeztünk. :-)
 Sütöttem csokoládés-fekete szedres - fehér csokis muffint. Mára alig maradt belőle ^^

Tegnap a takarítás után a jó időre való tekintettel ellátogattunk a Tómalom fürdőbe. Nagyon régen nem voltunk már ott, s az a hír járta, hogy fel is lett újítva, így kézenfekvő volt, hogy oda megyünk az uszoda és a Fertő tó helyett. Délután kettőkor furcsa mód még alig voltak. Lepakoltunk, átöltöztünk és beleereszkedtünk a vízbe. Az egy nagy pozitívuma a tónak, hogy a hátsó részen kb két méter mély, így nem kell sétálnod, ha úszni szeretnél, csak bele ereszkedsz a létráról :-)  
 Lett egy kis színünk, mondjuk úgy, hogy előröl szépen le is égtem. 

Este egy üveg borral kiültünk az erkélyre. Jót beszélgettünk, lement a Nap, kigyúltak a csillagok, a szomszédok veszekedtek körülöttünk a bor pedig fogyott. Ahogy telt az idő valahol fél tizenkettő után elcsábítottuk egymást. Volt valahol egy ábrándkép bennem, hogy egyszer az erkélyen fogok szeretkezni. Sikerült, minden tervezés nélkül. Bár azt hozzá kell fűzni, hogy az ábrándokban nem nyomja össze a lapockáját, farcsontját, csigolyáit ^^ Persze mindezt már csak ma reggel vettem észre... De megérte!

Ma megyek Erikával család állításra. Néhány dologra választ keresek. Ha olyan állapotban leszek, megosztom veletek az eredményeket.

Legyen szép napotok!

Joyo ^^      

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...