2014. február 15., szombat

Itt a jó idő, mozogni kellene :-)

Sziasztok!

Remélem mindenkit kellenesen töltenek ezek a Tavaszt ígérő meleg napok! Nem tudok ki hogyan van vele, de szerintem az ember napelemes! Valahogy mindig vidámabbak és fürgébbek vagyunk, ha verőfényes napsütésre ébredünk.

Viszont ezzel egyidejűleg azon is töprengek, hogy lassacskán szervizelni kellene a kerékpáromat. Legalább a gumikat fel kellene fújni. Mostantól már nem igazán riogatnak bennünket brutális lehűléssekkel, igaz, hogy ritkán van igazunk! De azért a remény hal meg utoljára. Vágyom a szabad levegős mozgásra. Vagy csak úgy magára a mozgásra ;-)

Hajrá kerékpár! Igaz, hogy még vissza kell edződnöm, de ugyan így vagyok a boxszal. Ott hintázik a zsák már November óta magányosan. Mindenszentek előtt abbahagytam az edzéseket nehogy lesérüljek, amikor a leginkább szükség van a két kezemre. És azóta sem vettem újra igénybe a szolgálatait. Pedig itt volna az ideje. 
Már csak rá kell vennem magam, hogy elkezdjem és senki sem fog megállítani. Esetleg egy újabb nagy nap.... ;-)

Legyen nagyon szép hétvégétek!

Puszi

Joyo ^^  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Tisztulási folyamatok

 Hogyan lehetne megfogalmazni egy tisztulási folyamatot. Valószínűleg mindenkinek mást jelent. És természetesen másként zajlik. Nálam is így...